Over NvJ

Bouwt u mee aan een mooier Veenendaal?

Netwerk voor Jou is een sociale onderneming die midden in de samenleving staat en die op een enthousiaste, persoonlijke, (pro)actieve wijze verbinding creëert in Veenendaal. Wij inspireren en activeren jongeren en volwassenen om van betekenis te zijn voor kwetsbare mensen in Veenendaal. Iedereen kan van betekenis zijn en iedereen kan meedoen!

Het gaat om simpele dingen, zoals bij iemand een kopje koffie drinken, samen wandelen, helpen met een klus in huis of in de tuin.

Netwerk voor Jou maakt een zo goed mogelijke match tussen jongeren en vrijwilligerswerk. Dit vrijwilligerswerk bestaat uit:

  • het helpen van mensen die geen netwerk en/of geen financiën hebben.
  • meedoen in een groep waarmee je samen een sociale actie doet.
  • inzet bij een organisatie/ bedrijf waar jongeren hun talenten willen ontdekken met oog op hun studieloopbaan/ activering en participeren.

De drie hoofdpunten waar Netwerk voor Jou zich op richt zijn:

  1. Netwerk voor Jou biedt hulp en netwerk aan kwetsbare mensen in Veenendaal.
  2. Netwerk voor Jou bestrijdt eenzaamheid.
  3. Netwerk voor Jou zet talenten van jongeren in.

Om dit mooie werk te kunnen blijven voortzetten en een structureel netwerk uit te bouwen, zijn financiën nodig. Wij krijgen financiële steun van de gemeente en van diverse fondsen. Dit is niet genoeg om onze begroting rond te krijgen. Graag maken wij ook particulieren en ondernemers uit Veenendaal maatschappelijk betrokken bij onze organisatie. Wilt u meewerken aan een samenleving waarin mensen naar elkaar omzien? Ondersteunt u het initiatief van Netwerk voor Jou en wilt u hierin graag betrokken zijn? Deel uw bijdrage met ons.

Particulieren
U kunt uw gift ook overmaken naar NL34 RABO 0301 3563 27 ten name van Stichting Netwerk voor Jou. Netwerk voor Jou wordt door de Belastingdienst aangemerkt als ANBI. Daardoor zijn uw giften aan deze stichting aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. De ANBI gegevens vindt u onder ‘Contact’.

Ondernemers
Bent u ondernemer in Veenendaal en wilt u Maatschappelijk Betrokken ondernemen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wanneer u Netwerk voor Jou steunt zorgt u ervoor dat mensen in Veenendaal hulp krijgen, eenzaamheid bestreden wordt en (kwetsbare) vrijwilligers de kans hebben om zich te ontwikkelen en om vrienden te maken binnen dit netwerk.

Natuurlijk krijgt u voor die steun ook iets terug. Wij hebben diverse pakketten samengesteld. Deze vindt u hieronder. Wij komen graag een kopje koffie doen om kennis te maken en meer te vertellen over de mogelijkheden.

Interesse? U kunt een e-mail sturen naar info@netwerkvoorjou.nl of contact opnemen met Henrieke Segers op nummer 06 305 632 30.

Hieronder vindt u betrokken ondernemers, fondsen en partijen die meebouwen aan Netwerk voor Jou, doet u ook mee?