Team Netwerk voor Jou

Henrieke Segers | Initiatiefnemer en teamleider

Wat leuk dat je onze website bezoekt en benieuwd bent naar ons team! Mijn naam is Henrieke Segers en ik ben initiatiefneemster van Netwerk voor Jou. Ik ben in 2014 gestart met dit initiatief omdat ik geloof in een samenleving waarbij het normaal is dat we allemaal naar elkaar omzien. Het is niet ingewikkeld om iets voor een ander te betekenen. Je moet alleen wel weten dat iemand in jouw omgeving hulp nodig heeft. Netwerk voor Jou is deze verbindende factor. Wil jij iemand in Veenendaal helpen die hulp nodig heeft? Een stukje van je tijd delen met iemand anders? Ervaring opdoen door een doelgroep te ontmoeten die jij niet kent? Dan ben je bij Netwerk voor Jou aan het juiste adres. Wij maken graag kennis met je! Tot snel!

Marthe Stegenga | Projectleider MDT (met verlof tot 1 nov 2022)

Mijn naam is Marthe Stegenga. Binnen Netwerk voor Jou ben ik verantwoordelijk voor het project MDT-YourCube – De Maatschappelijke Diensttijd. Ik vind het heel leuk om met jongeren te zoeken naar waar hun talenten liggen en ze te laten ervaren hoe gaaf het is om die te delen met een ander. Iedereen kan iets bijdragen!
Ik ben een enthousiaste, positieve verbinder. Naast mijn werkzaamheden voor Yourcube, werk ik in het MBO onderwijs als vakdocent. In mijn vrije tijd ga ik graag tennissen en ben ik graag buiten. Ik hoop je snel te ontmoeten.

Jessica Bakker| Coördinator Netwerk voor Jou en project MDT

Hi! Ik ben Jessica Bakker en binnen Netwerk voor Jou ben ik coördinator van project MDT- Yourcube. Van werken met jongeren krijg ik energie: ik geniet er van als ik iemand zie groeien, omdat hij/zij anderen helpt en blij maakt én daar zelf ook van leert. Bij Netwerk Voor Jou help ik mee met verbinding leggen tussen mensen, zodat het netwerk uitgebreid wordt en we daardoor nog meer mensen kunnen helpen. Zelf heb ik ook al veel geleerd bij deze organisatie en dat wil ik graag met anderen delen.

Verder heb ik een eigen bedrijf, Jestival, waarmee ik festivals en evenementen plan, organiseer en uitvoer. Ik houd van lekker eten, netwerken en lange zomeravonden op een terras doorbrengen.

Hopelijk kan ik je gauw ontmoeten en kunnen we samen aan de slag!

Jolanda van de Pest | Coördinator hulpvragen

Hoi! Ik ben  Jolanda van de Pest  en werk sinds september 2020 op kantoor bij Netwerk voor Jou.

Ik word heel blij van het helpen van een ander, op welke manier dan ook. Maatjes zoeken, praktische hulp of gewoon een praatje… ik word er blij van.  Ik houd ervan om met mensen om te gaan en te kijken waar een ander zijn of haar enthousiasme uithaalt.

Ik ben zelf positief ingesteld en word enthousiast van de verbindingen maken binnen Netwerk voor Jou. Ik ben dankbaar voor deze mooie en liefdevolle werkplek.

Mourad Marbouh | Coördinator MDT & hulpvragen 

Mounia Bocattan | Coördinator Get up & Enjoy 

Hoi! Ik ben Mounia Bocattan en binnen Netwerk voor Jou ben ik coördinator van het project Get Up & Enjoy. Ik vind het belangrijk om jongeren de mogelijkheid te geven om te groeien en meer over zichzelf te leren. Ik geniet wanneer ik zie dat jongeren een stapje dichter bij hun doel zijn gekomen. Bij Netwerk Voor Jou ondersteun ik de jongeren hierbij in het programma van Get Up & Enjoy.

Ik hoop je snel te ontmoeten!

Karla Joosten | Coördinator hulpvragen

Hoi! Ik ben Karla, 22 jaar en sinds maart 2022 werk ik bij Netwerk voor jou! Ik vind deze baan erg uitdagend doordat je telkens met andere mensen in aanraking komt. Het belangrijkste vind ik dat iedereen er mag zijn! Of je nu klein bent of groot, dik of dun, getint of blank, jong of oud. Het mooiste vind ik dat we elkaar kunnen helpen daar waar nodig! We staan niet voor niks met z’n allen op deze aardbol!

Luuk Biersteker | Klusteam 

Hi! Mijn naam is Luuk. Bij Netwerk Voor Jou mag ik iedere zaterdag samen met jongeren en vrijwilligers op pad om praktische klussen te doen. Een tuin opknappen of een verhuizing, alles komt aan bod.

Praktisch bezig zijn en iemand anders helpen, dat vindt ik het leuke aan werken bij Netwerk Voor Jou. Je steekt samen met toffe mensen de handen uit de mouwen voor anderen die het even nodig hebben.

Klus jij ook een keertje mee?

Heidie van Kruistum | Stagiaire

Hoi hoi, ik ben Heidie en ik loop sinds september 2022 stage bij Netwerk voor Jou en ik vind het echt super gaaf! Je doet veel ervaringen op en elke dag is weer anders. Ik ben vooral bezig bij het klusteam en ook dit is super leuk want zo steek je de handen uit de mouwen terwijl je zoveel mooie en verschillende mensen ontmoet! Dat is toch ontzettend gaaf!

Ik ben er op maandag, dinsdag en donderdag, dus hopelijk tot snel!

Hadassa Kool | Stagiaire

Hey hey, mijn naam is Hadassa en ik loop dit jaar stage bij Netwerk voor Jou. Ik studeer momenteel Social Work aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen en zit in mijn eerste jaar. Ik ondersteun het team bij de hulpvragen die binnenkomen en hier ben ik heel enthousiast over! Verder hoop ik mijzelf verder te ontwikkelen als sociaal werker en verschillende nieuwe ervaringen op te doen. Ik ben elke dinsdag aanwezig op het kantoor, dus hopelijk zie ik je snel!

Tineke Schaap | Voorzitter en vertrouwenspersoon voor vrijwilligers

Ik ben Tineke Schaap – van Rommae. Sinds de zomer van 2016 ben ik voorzitter van het bestuur van Stichting Netwerk voor Jou. Ik heb inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, ben gehuwd en heb twee kinderen en vier kleinkinderen. Ik ben zelfstandig ondernemer en eigenaar van De Verzuimoplosser, een bedrijf dat snel een adequaat een oplossing zoekt voor werknemers die verzuimen. Door mijn werk ben ik in contact gekomen met Netwerk voor Jou. Toen de voormalig voorzitter in verband met zijn studie zijn functie neerlegde, hoefde ik niet lang na te denken en heb ik de voorzittershamer overgenomen.
Ik krijg veel energie van al die jonge mensen die zich met veel enthousiasme en geheel belangeloos inzetten voor hun medemens met een hulpvraag.

Willemien van Voorthuijsen | Secretaris

Mijn naam is Willemien van Voorhuijsen. Met enorm veel plezier versterk ik als secretaris het bestuur van Netwerk voor Jou. Toen ik in aanraking kwam met de stichting was ik gelijk erg enthousiast. Bij Netwerk voor Jou staat ‘omzien naar elkaar’ centraal en is het heel laagdrempelig om hulp te vragen en hulp te bieden. Ik word blij van al die mensen, waaronder ook veel jongeren, die zich inzetten voor een ander. Er worden veel kwetsbare Veenendalers geholpen, vrijwilligers genieten en kunnen hun talenten inzetten op de manier die bij hen past. Het voelt voor mij als een eer om hieraan een klein steentje te mogen bijdragen als bestuurslid. Ik hoop dan ook nog lang onderdeel uit te mogen maken van de ‘Netwerk-voor-jou-familie’!

Linda Kok | Penningmeester

Mijn naam is Linda Kok. In het voorjaar van 2021 ben ik penningmeester geworden van Stichting Netwerk voor Jou. In 2014 ben ik via mijn werk Henrieke tegengekomen die een heel mooi plan had. Dit plan groeide uit tot een heuse stichting. De afgelopen jaren heb ik Netwerk voor Jou zien opbloeien. Heel veel mensen raken door de enthousiaste coördinatoren geïnspireerd en gemotiveerd om iets voor een ander te betekenen. Het is mooi om te zien hoeveel mensen daarmee geholpen worden! Jongeren leren bij het doen van vrijwilligerswerk veel over zichzelf en over wat ze kunnen en leuk vinden. Het is erg inspirerend om te zien dat er leuke verbindingen ontstaan en mensen bewust worden dat ze van betekenis zijn voor elkaar. Ik vind het dan ook heel erg leuk om mij in te zetten voor het bestuur van Netwerk voor Jou en mijn kennis en ervaring te mogen delen.

Ilse Marije Sikkema | Algemeen bestuurslid 

Ik ben Ilse Marije Sikkema. Ik ben trots om onderdeel te zijn van deze mooie organisatie. Jongeren zijn de maatschappij van nu. Ik vind het waardevol dat we hun de mogelijkheid bieden om van betekenis te zijn voor mede inwoners van Veenendaal en hen een plek te bieden waar ze zich kunnen ontwikkelen, vriendschappen kunnen opdoen en écht verschil maken in de levens van mensen die ze ondersteunen.
Sinds 2021 ben ik betrokken als bestuurslid bij Netwerk voor Jou en denk ik mee in o.a. het project Get up & Enjoy.

Annebeth van Hardeveld | Algemeen bestuurslid 

Mijn naam is Annebeth van Hardeveld en sinds eind 2021 ben ik als bestuurslid betrokken bij Netwerk voor Jou. Na mijn opleiding Pedagogiek heb ik ervaring op mogen doen bij een aantal grote zorginstellingen in Veenendaal en omstreken. Op dit moment ben ik werkzaam bij Kwintes als Ambulant begeleider.

Het mooiste in het werk wat ik mag doen is kijken wat iemand echt nodig heeft. Hierbij zet ik graag positieve gezondheid in en kijk ik niet naar de problemen, maar naar waar iemand energie van krijgt. Door de jaren heen heb ik met zoveel verschillende doelgroepen en hulpvragen mogen werken dat ik genoeg bagage heb om cliënten echt te zien.

Ik hoop dat ik op het gebied van doelgroepen en hulpvragen wat voor Netwerk voor Jou kan betekenen.